dimarts, 3 de març del 2009

Presentació de les rutes

Totes les rutes que es presenten en el blog, estaràn ordenades per ordre cronològic i per el seu índex IBP. L'índex IBP és un projecte que mos permet calcular com de complicada és una ruta. D'esta manera evitem sorpresses al fer una ruta per a la que no estem físicament preparats i planificar aixina un correcte entrenament i una correcta curva de progrés. La pàgina principal del projecte IBP es: http://www.ibpindex.com/.
En cada ruta s'inclourà una explicació de la ruta i de l'entorn, estat de les pistes, per on discorren, tràfico, etc. També publicaré algunes fotos, les meues estadístiques personals, la pàgina en Wikiloc, on podrem vore la ruta, obtindre dades tècniques y descarregar el track, i si existix, la pàgina de l'autor. Qualsevol comentari o estadística dels que visiteu est blog seràn ben rebudes, aixina és podràn contrastar els resultats de cada un.
Ací detalle com seràn les estadístiques:
  • Velocitat mija: Indica quina és la velocitat mija de la ruta.
  • Temps total invertit: Indica el temps invertit en fer la ruta. Incluïdes les parades, avituallaments, presa de fotografies (s'han de documentar els artícles ;-), etc.
  • Velocitat màxima: Indica quina ha sigut la major velocitat obtinguda en algún tros de la ruta.
  • Distància recorreguda: Distància segons l'odòmetre i no la teòrica del track.
  • Atractiu paisajístic: Es un index de 1 a 5 que indica l'atractiu del paisage.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada